Om

Foto og video

Vi leverer profesjonell foto og video. Vår utstyrspakke utvikler seg med oppdragene, og vi kan tilby et bredt spekter av foto og videotjenester.  Sjekk ut våre referanser for å se hva vi har levert tidligere.

 

Sjekk ut siden Tjenester for å se noen av tjenestene som vi kan levere. Om du har spørsmål, ta gjerne kontakt på telefon 976 11 397 for en hyggelig samtale, eller send oss en melding her.

Promo Norge Reklamebyrå

asbjornpettersen.com leverte tidligere webdesign til våre kunder. For å være i stand til å tilby enda bedre løsninger til våre kunder, så har jeg startet som webutvikler hos Promo Norge Reklamebyrå. Sammen kan vi tilby et bredt spekter av tjenester. Du kan lese mer om Våre tjenester

Trygghet for deg er trygghet for oss.

Vi ønsker å være en ansvarlig aktør innenfor flyfoto (dronefoto) markedet. Derfor kan vi til enhvert tid dokumentere at vi har aktiv og gyldig forsikring som gjelder om uhellet skulle være ute. Vi ønsker ikke at det skal skje uhell, og benytter oss derfor av utstyr som har høy kvalitet og er stabilt. Gode sikkerhets og vedlikeholdsrutiner er også viktige bidrag for at vi kan være en ansvarlig aktør og operatør innenfor flyfoto.

Vi er godkjent som RPAS operatør 1 (RO1) av luftfartstilsynet, og tilfredstiller alle krav som myndighetene har satt vedrørende operasjoner med vår drone.

Kontakt

asbjornpettersen.com
v/Asbjørn PettersenRekstrand 10
8373 Ballstad

Tlf: 976 11 397
E-post: post@asbjornpettersen.com

Org.nr.: 915 937 233 MVA

Registreringsnummer hos luftfartsverket: NO.RPAS.0887

 

Send melding via Messenger

asbjornpettersen.com