Promo for Hattvika Lodge

Vi har filmet og produsert promovideo «Rett opp fra havet – Ramsalt alvor!» for Hattvika Lodge (www.hattvikalodge.no).

Filmen er publisert på:

Sammen med hovedfilmen som varer i nesten 4 minutter har jeg også laget 4 korte teasere, hver på 14 sekunder. De er tilpasset publisering på sosiale media som Facebook og Instagram.

Stor takk til alle som var med å lage denne filmen:

  • Kristian Bøe (www.hattvikalodge.no)
  • Syklister fra Lofoten MTB: Tommy Amundsen, Bjørn Ståle Larsen og Mathias Aulie Larsen
  • Supbrett: Sindre Bøe
  • Fotografer: Nils-Erik Bjørholt og Kjell-Arne Aspenes
  • Rib: Lars Bøe
  • Musikk: Ludwig Dankertsen og Simon Dankertsen

Referanse

«For mennesker som ikke har vært i Lofoten er det vanskelig å se for seg naturen i perspektiv- ett bilde sier mer enn 1000 ord og video beskriver dette ytterligere. Vår utfordring i HattvikaLodge er å fange interessen for skikjøring og stisykling i nærområdene på Ballstad da disse er tildels dårlig dokumentert. Vi bestemte oss derfor for å engasjere drone-pilot for å virkelig vise hva vi har å tilby. Vi traff på Asbjørn via bekjente i surf og MTB miljøet i Lofoten og fant tidlig tonen for hva vi ønsket å oppnå med filmingen, samt hvilke distribusjonskanaler vi ønsket å treffe. Asbjørn leverte til de grader på alle våre forventninger; Engasjert og teknisk dyktig (foto-teknisk), Meget dyktig som drone-pilot, enkel å kommunisere med og ikke minst; kvalitetsbevist og inkluderende.

«Asbjørn leverte til de grader på alle våre forventninger; Engasjert og teknisk dyktig (foto-teknisk), Meget dyktig som drone-pilot, enkel å kommunisere med og ikke minst; kvalitetsbevist og inkluderende.»

Resultatet ble mye bedre enn vi forventet og HattvikaLodge har nå en promo-video som enkelt kommuniserer hva våre kunder kan forvente av natur når de kommer til Ballstad og Lofoten. Vi kan trygt anbefale Asbjørn for denne type oppdrag! HattvikaLodge vil definitivt benytte Asbjørn i det videre arbeidet med markedsføring av vår lokasjon. Welcome Ski & Fishing!

Mvh Kristian Bøe, eier av HattvikaLodge»