Tjenester

Har du behov for foto eller video tatt fra luften, så er vi den rette for deg.

Oversiktsbilder

Om du har eiendom, utstyr, eller andre objekter som du ønsker oversiktsbilde(r) av så kan vi levere ferdige bilder tilpasset det du skal benytte dem til.

Oversiktsvideo

I mange sammenhenger vil en videofilm gi bedre informasjon enn et stillbilde. Så om du vil dokumentere eller vise fram noe som er vanskelig å vise med et begrenset antall bilder, så kan vi levere ferdig redigert video tilpasset ditt bruk.

Inspeksjoner

Ved å stille inn HD-kameraet til å enten ta høyoppløselig foto ved et gitt tidsintervall, kan du se igjennom bildene i ettertid for å ha god kontroll, samt dokumentasjon etter inspeksjonen. Vi kan også ta enkeltbilder direkte av de elementene som du trenger å få dokumentert. Det kan være alt fra tak, master, eller andre konstruksjoner som ligger utilgjengelig.

Film og videoproduksjon

Vi har nå oppgradert utstyrsparken slik at vi kan levere høykvalitets film både med videomateriale tatt med håndholdt kamera, og med drone, tatt fra luften.

Trenger du råmateriale

Vi kan stille med mannskap og utstyr til ditt prosjekt! Ta kontakt for en hyggelig samtale. Vi er også tilgjengelig for oppdrag utenfor Lofoten.

Hva gjør vi?

asbjornpettersen.com produserer video og bilder tatt fra lav høyde (under 120m). Ved hjelp av spesialbygd fjernstyrt utstyr, samt topp kvalitets kamerautstyr så kan vi produsere video, eller bilder etter dine ønsker og behov. Ta gjerne en titt på referansene for å se hva vi har laget tidligere Vi tilbyr et alternativ til de enorme ressursene som normalt kreves for å gjøre videoproduksjon. Der vi benytter fjernstyrte fly / helikopter for luftfotografering. Det gir mange muligheter. Takket være at kamerautstyret tar liten plass, så kan man filme eller ta bilder på plasser der det ellers er vanskelig å ta bilder eller video. Kameravinkler, og perspektiv kan også kreativt utfordres når man har frihet til å kontrollere kameraet akkurat der man ønsker.

Hva må du gjøre?

Du trenger ikke gjøre noe. Vi påser at kamerautstyr er i orden og filmer det som skal filmes. Når alle opptak er ferdige, så redigeres innholdet, slik som du ønsker at det skal presenteres. Du får så filmen lagret på en minnepenn. En kopi av videoen i høyeste tilgjengelige oppløsning blir så (om du ønsker det) lastet opp på YouTube eller Vimeo. Dette gir deg lettere tilgang til videoen, enn om du skal håndtere opplasting, ol selv.